Hirdetés

Fortnite - egy 16 éves srác lett a világbajnok, 3 millió dollárt vitt haza

|

Bugha magasan verte a mezőnyt, abszolút megérdemelte a győzelmet.

Hirdetés

A hétvégén lezajlott a Fortnite World Cup döntője, melynek során a világ legjobb játékosai mérkőztek meg egymással a több millió dolláros díjalap egy darabkájáért.

Hirdetés

Végül a 16 éves, amerikai Kyle Giersdorf, avagy ahogy a játékban ismerik, Bugha diadalmaskodott óriási fölénnyel: 59 pontja lett, míg a második helyezett mindössze 33 pontot ért el. A pontrendszert a szervezők úgy alakították ki, hogy a meccseken való aktív részvétel sokkal többet érjen, mint a bujkálás, így Bugha sem óvatoskodott, sőt, akkora előnyt szerzett az első néhány meccsben, hogy később már nem kellett féltenie pozícióját. A dicsőség mellé 3 millió dollár is járt.

Elmondta, hogy szavakkal leírhatatlan, amit érez, átjárja a boldogság, és örül, hogy kifizetődött a grindolás.

Ez lett a végső állás:

Címkék: #fortnite #bugha
Platformok: Android iOS Nintendo Switch PC PlayStation 4 Xbox One
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)