Hirdetés

Fortnite World Cup - meglepő eredményeket produkáltak a legnagyobb streamerek

|

Lepörgött az első kvalifikációs hét, amelyen az egyszeri játékosok mellett természetesen ismertebb figurák is részt vettek.

Hirdetés

A DotEsports adatai szerint a kvalifikációs sorozat első hetében a legnagyobb Fortnite Twitch.tv-streamerek a legkevésbé sem remekeltek, egyiküknek sem sikerült bejutnia a legjobb 6 közé, és így egyikük sem biztosította be helyét a júliusi World Cup döntőre.

Hirdetés

A top 10 Fortnite streamer közül Symfuhnny teljesített a legjobban, de 46 pontjával ő is nagyon messze volt a toplistától, csak a 63. helyig sikerült eljutnia. A FaZe Clan játékosa, Turner "Tfue" Tenney még a Top 100-ba sem jutott be, dacára annak, hogy ő volt a második legjobb a streamer csapatból. A harmadik Tyler "Ninja" Blevins lett, aki összesen 37 pontot tudott összelövöldözni és csak a 218. helyet sikerült elérnie.

A selejtezőn egyébként kétféle játékstílus volt a domináns: az agresszív srácok shotgunokkal és SMG-kkel voltak felszerelve, és 1x1-es kockákba kényszerítették ellenfeleiket a biztos győzelem kedvéért. Az óvatosabb játékosok szintén cipeltek shotgunokat, de ők leginkább assault rifle-ökkel szórták az áldást a távolból, legtöbbször magaslati pontokról.

Akiknek most nem sikerült bejutniuk a döntőbe, azok még négyszer próbálkozhatnak az egyéni selejtezőkön, és még még ötször duó körökben. A most hétvégi esemény duómódban fog pörögni, így több ismert játékost is láthatunk majd párokban indulni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)