Hirdetés

Forza Motorsport 6 – jövő héten indul a bajnokság

|

Augusztusban a virtuális benzingőzé lehet a főszerep, a Turn 10 Studios ugyanis bejelentette, hogy hétfőn végre útjára indul a Forza Racing Championship.

Hirdetés

A Forza Motorsport történetetének legnagyobb esport eseményére bárki kormányt ragadhat, a Turn 10 közleménye szerint ugyanis lehetősége lesz versenyezni az újoncoktól, a profinak számítókig bárkinek. A bajnokságra már éles a regisztráció, szóval aki kedvet kapott annak van lehetősége jelentkezni  a Forza Motorsport ESL oldaláról.

A ForzaRC két főbb ligából áll majd, a profi pilótáknak az Elite Series nyújthat kihívást, míg az egyszerűbb vezetői élvezeteket keresőknek tökéletes választás az Open Series.

Az Elit széria három hét leforgása alatt fog lezajlani, a legjobb versenyzők számára nem kisebb díjért megy a versengés, mint 2017 Ford Focus RS-ért, és érdemes hozzátenni, hogy ez esetben egy valódi autóról van szó. A Turn 10 közleménye szerint minden héten lesz egy ForzaRC Elite Series Rivals Qualifier esemény.

A kvalifikációs versenyekből a legjobb tizenhat, a hét végén egy élőben közvetített Showdownon vesz részt, ahonnan minden héten négyen jutnak tovább. Szeptember 4-én, a döntőbe jutó tizenhat játékos kap lehetőséget, hogy versengjen a fődíjért, ezt a versenyt a Forza Twitch csatornája szintén élőben közvetíti majd. 2017 Ford Focus RS mellett a verseny szponzorainak köszönhetően számos egyéb jutalommal is gazdagodhatnak a kompetitív kedvű játékosok szóval, ha annak is megéri regisztrálni, aki nem bízik 100%-osan képességeiben.

A szintén 8-án startoló Open Seriesben a saját képességeinknek megfelelően hozzánk osztott ellenfelekkel mérhetjük össze tudásunkat, nagyobb esélyt kapva a következő fordulóba jutáshoz. Természetesen a fejlesztők minden vállalkozó szellemű játékost szeretettel várnak, azonban arra biztatják a versenyzőket, hogy a részletesen ismerkedjenek meg a felhasználási feltételekkel, elsősorban a különböző díjak megszerzése okán. Az Open Seriesben elsősorban a játékhoz kötődő nyereményeket zsebelhetünk be, DLC kódokat a NASCAR Expansionhöz, a Porsche Expansionhöz, and a Forza Motorsport 6 Car Passhoz.

A verseny hivatalos ütemtervét a Forza Motorsport oldalán találhatjátok meg.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)