Hirdetés

Forza Motorsport 7 - negyedmillió dolláros díjazású bajnokság indul tavasszal

|

Vadonatúj e-sport bajnokságot szervez a Turn 10 Studios, amely során a legügyesebb versenyzők mérik majd össze tudásukat.

Hirdetés

Tavaly megjelent a Forza Motorsport 7, ami ugyan nem váltotta meg a világot, de rengeteg autót vezethettünk benne, így elnyerte a műfaj rajongóinak tetszését. Hamarosan pedig már az e-sport bizniszbe is beszállnak a fejlesztők, ugyanis jön a Forza Racing Championship 2018.

Hirdetés

A most bejelentett, 250 ezer dolláros összdíjazású Forza Motorsport 7 tornára bárki jelentkezhet, aki úgy érzi, simán felvenné a versenyt a legjobbakkal. Az első szezon április 2-án indul, azonban előtte még, pontosabban március 24-én a Turn 10 Studios meghívja főhadiszállásra a legjobb pilótákat, hogy megmérkőzzenek egymással.

További részleteket a Forza Racing Championship 2018 hivatalos oldalán találtok, ahol egyébként jelentkezhettek is a versenyre.

Ti tesztek egy próbát a bajnokságon?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)