Hirdetés

A G2 és az Origen találkozója az idei legnézettebb League of Legends meccs

|

Sokan azt jósolják, hogy ez a két csapat fog összeütközni az áprilisi döntőben is.

Hirdetés

Még csak a 2020-as tavaszi szakasz második heténél tartunk, de az LEC már kitermelte az egyik valaha volt legdurvább hétvégéjét. Nézőszámban minden idei League of Legends meccset lekörözött az európai profiliga: a G2 és az Origen összeütközésére 409 000 néző csatlakozott be csúcsidőben. Tavaly csupán két mérkőzésre voltak többen kíváncsiak, de azokra már a rájátszásban került sor.

Hirdetés

A League of Legends amerikai ligája, az LCS egyelőre meg sem tudta közelíteni a fenti számot. A TSM Immortals elleni meccsének számlálója 366 ezernél állt meg, a többi, komolyabb nézőszámú mérkőzés pedig jóval 300 ezer alatt tetőzött.

A meccset egyébként a G2 nyerte, köszönhetően Perkz elképesztő LeBlanc játékának. Legközelebb a srácok a Fnatickal néznek szembe, ami könnyen lehet, hogy az Originnel vívott párharcuknál is keményebb dió lesz. Már csak azért is érdemes figyelemmel követni az eredményeket, mert ezeken a találkozókon dől el, hogy kik jöhetnek a budapesti döntőre.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)