Hirdetés

Ezt nézd! - a hét legizgalmasabb esport eseményei (április 3-9.)

|

Ezen a héten sem maradunk izgalmas esport meccsek nélkül, máris mutatjuk, hogy milyen eseményekre számíthatunk az elkövetkezendő hét nap során.

Hirdetés

Folytatódnak a profi ligák megmérettetései, de nagyobb tornák is lesznek, amelyekre mindenképp érdemes lesz odafigyelni.

Counter Strike: Global Offensive

Az ESL Pro League egy kis szünetet tart, ugyanis a legjobb csapatok Ukrajnába utaznak a héten, hogy részt vegyenek a StarLadder bajnokságán.

StarLadder i-League StarSeries Season 3: április 4-9. Start: 12:00

Harmadik alkalommal kerül megrendezésre az i-League StarSeries verseny, amelynek ismét a Kijevben található National Palace of Arts "Ukraine" ad otthont. A 16 csapatból nyolcat a szervezők hívtak meg az eseményre, a többieknek pedig meg kellett küzdeniük a bejutásért. Az európai és észak-amerikai csapatok mellett három kínai brigád is kvalifikálta magát, szóval nagyon érdekes meccsekre van kilátás. Egészen szép főnyereményért fognak harcba szállni a játékosok, a 300 000 dolláros nyereményalapból 125 000 dollárt vihet haza a győztes.

Ezt figyeld: Ninjas in Pyjamas

Értelemszerűen a címvédő svéd csapat is meghívást kapott a rendezvényre. Jelenleg jobban teljesítenek, mint néhány hónapja, de nehéz dolguk lesz az olyan nagyágyúkkal szemben, mint a lengyel Virtus.pro vagy a dán Astralis.

A tornáról itt olvashattok részletesebben, a mérkőzéseket pedig itt követhetitek figyelemmel.

Overwatch

OGN Overwatch APEX Season 2: április 8. Start: 11:00

Lezajlottak az elődöntők és a harmadik hely is gazdára talált, így már csak a döntő van hátra. Két koreai csapat között fog eldőlni, hogy melyikük lesz gazdagabb a nagyjából 85 000 dolláros fődíjjal.

Itt nézhetitek a döntőt.

Dota 2

Holnap a végére ér a Dota 2 Asia Championship, ahol már csak három csapat van versenyben. A döntő egyik garantált résztvevője az elmúlt időszakot domináló OG, akik így európai csapatként mérkőznek majd meg valamelyik kínai nagyágyúval. Az alsó ágon IG vs Newbee elődöntő lesz, mindkettejük az OG ellen veszített az egyenes ágban, így nyilvánvalóan készülnek a visszavágóra.

Az elődöntő április 4-án 04:00-kor, a döntő pedig 08:00-kor kezdődik, így ha élőben akarjátok nézni a meccseket, korán kell kelni. A közvetítést itt találjátok.

Rainbow Six: Siege

Újabb hét, újabb kör a Pro League-ben. Ezúttal is mindhárom régióban két-két meccs vár ránk:

Észak-Amerika: április 4., 02:00

Európa: április 6., 19:00

Dél-Amerika: április 9., 19:00

Ezt nézd: GIFu vs gBots (április 6., 21:30). A srácok már a döntőbe jutásért játszanak, úgyhogy ha valamikor, akkor most elő fognak húzni valami meglepetést a kalapból.

League of Legends

Kezdődik a szezon egyik legizgalmasabb része. Mind az amerikai, mind az európai csapatok a rájátszásban folytatják, és itt a tét már a Mid Season Invitational hely. Kemény meccsek lesznek.

EULCS

Pontosan szombat este 5-kor kezdődik az első mérkőzés a Misfits és a Splyce összecsapásával. A verseny ágrajza:

NALCS

Az amerikai liga rájátszása szombaton 21:00-kor kezdődik Phoenx1 és a Dignitas meccsével.

Melyiket várjátok a legjobban?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)