Hirdetés

Ezt nézd! - a hét legizgalmasabb esport eseményei (április 10-16.)

|

Rövid szünet után visszatér az ESL profi CS:GO ligája, de lesz mellette számos MOBA mérkőzés és még egy kis Rocket League is.

Hirdetés

Az a jó az esportban, hogy a nagyobb versenyek között sem áll meg az élet, folyamatosan zajlanak a kisebb-nagyobb tornák, így mindig akad valami néznivaló.

Counter Strike: Global Offensive

A StarLadder miatt egy hétig szünetelt az ESL Pro League, de most visszatérnek a legjobb európai és észak-amerikai csapatok, hogy felküzdjék magukat a tabella tetejére. Indul a hetedik játékhét.

Európa: április 11-13. Start: 19:00

Ezt nézd: HellRaisers - Astralis

A HellRaisers jól játszott a nemrég véget ért StarLadderen, az ESL ligájában pedig a negyedik helyen áll, de az Astralis-t sem kell félteni, ugyanis a dán csapat jelenleg a második a tabellán, és ugyan a kijevi torna döntőjében vereséget szenvedtek, a pontokért keményen meg fognak küzdeni.

Észak-Amerika: április 12-14. Start: 2:00

Ezt nézd: SK Gaming - Cloud9

Ismét a brazil csapat került a fókuszba, akik remek teljesítményüknek köszönhetően vezetik az észak-amerikai ranglistát, a héten pedig a mögöttük csak épphogy lemaradó USA-beli brigád lesz az egyik ellenfelük. Kemény összecsapásra számíthatunk.

A meccsekről bővebben itt olvashattok, és az ESL YouTube csatornáján követhetitek figyelemmel az eseményeket.

Rocket League

A Psyonix népszerű autós focis játékának is megvannak ám a maga profi játékosai, ráadásul rendszeresen meg is küzdenek egymással a hivatalos bajnokságon, ami kis szünet után visszatér a héten.

Rocket League Championship Series

Észak-Amerika: április 15. Start: 21:00

Európa: április 16. Start: 18:00

A versenyről további információkat itt találtok, a meccseket pedig a játék hivatalos Twitch csatornáján nézhetitek.

League of Legends

Jönnek a tavaszi LCS szezon elődöntői, ahol kiderül majd, hogy kik küzdhetnek meg egy-egy helyért az idei Mid Season Invitational nemzetközi színpadára.

EULCS

Kezdés: április 15. 17:00 - Stream Link

Az eheti dühöngőt a G2 - Fnatic találkozó nyitja. Utóbbi csapat meglehetős fölénnyel ütötte ki negyeddöntős ellenfelét, és kiharcolta helyét az arénában. Már csak az a kérdés, hogy megállja-e a helyét a banda a G2 ellen is.

Vasárnap 17:00-kor a Unicorns of Love és a Misfits folytatják az európai versenyt. A Misfists sráca kicsit megtépázva értek át a túloldalra, miután egy 0:2-es állásból sikerült felállniuk. Az UoL ellen kevés lesz egy javított draft: Csacsiék nem fogják átadni az előnyt, ha egyszer megszerzik.

NALCS

Kezdés: április 15. 21:00 - Stream Link

Az amerikai oldalon ennél talán még izgalmasabb meccsek is várnak ránk. Első körben szombaton 21:00-kor vár ránk egy Phoenix1 vs. Cloud9 meccs, ami a P1 múltheti domináns játékát elnézve sokkal érdekesebbnek ígérkezik, mint azt előzőleg gondoltuk volna.

Vasárnap forr fel igazán az aréna, főleg a tegnapi, FlyQuest vs. CLG után. A Hai vezette Fly jó szokásához híven, egy 0:2-es eredményt fordított meg azért, hogy a héten a Team SoloMid ellen játszhassanak. Hai és Bjergsen között egy régóta tartó rivalizálás folyik a középső ösvényen. Meglátjuk, hogy ezen a héten ki lesz az erősebb.

Rainbow Six: Siege

Lassan a végéhez közeledik a Pro League aktuális szezonja, a legjobb csapatok pedig néhány hét múlva Katowicében csapnak majd össze a bajnoki címért. A dél-amerika bajnokságban a V3 masters, amerikai régióban az Ominous, az európaiban a GiFu van ott az A csoport döntőjében, a B csoport még csak most kezd majd beindulni. A meccsekre április 11, 13, és 16-án kerül sor.

Ezt nézd: a forduló legjobb meccsének a PENTA vs. Vitality meccs ígérkezik, amire 13-án 21:30-tól kerül majd sor. Az összes közvetítést itt tudjátok nézni.

Dota 2

A DAC 2017 végeztével kicsit visszavonulnak a csapatok, hogy felkészüljenek az év első igazán komoly megmérettetésére, az április 27-én rajtoló Kiev Majorre, ahol 3 millió dollárt osztanak szét a legjobbak között.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)