Hirdetés

Ezt nézd! - a hét legizgalmasabb esport eseményei (április 17-23.)

|

Újabb hét, újabb remek mérkőzések. Mutatjuk, mire lesz érdemes odafigyelni az előttünk álló hét napban.

Hirdetés

Nem túl erős a felhozatal, de ez valószínűleg annak tudható be, hogy hamarosan számos nagyobb verseny is megrendezésre kerül, de semmi pánik, addig sem maradunk néznivaló nélkül.

Counter Strike: Global Offensive

Hamarosan végéhez ér az ESL Pro League, már csak három hét van vissza az ötödik szezonból, aztán a legjobb csapatok Dallasban mérhetik össze tudásukat. A csapatoknak még mindig van esélyük minél előkelőbb helyezést elérni a ranglistán, de bele kell húzniuk, ha nem akarnak lemaradni a döntőről.

Európa: április 18-20. Start: 19:00

Ezt nézd: Natus Vincere - G2 Esports

Mindenképp az egyik legizgalmasabb összecsapásnak ígérkezik a Na'Vi és a G2 párharca. Az ukránok jelenleg a második helyen állnak a tabellán, de az utóbbi időkben a szupercsapatként emlegetett franciák is szépen jönnek fel a korábbi gyengébb teljesítmény után.

Észak-Amerika: április 19-21. Start: 2:00

Ezt nézd: Counter Logic Gaming - Renegades

A tabellát vezető csapatok a héten pihennek egy kicsit, így most a többieken a sor, hogy feljebb küzdjék magukat. Az CLG meglepően jól teljesített a nemrég lezajlott StarLadderen, de a Renegades még mindig egy hellyel előtte van, így kemény harcra lehet számítani a két csapat között.

Itt találtok bővebb információt a meccsekről, amelyeket változatlan módon az ESL YouTube csatornáján követhettek figyelemmel.

Rainbow Six Siege

A Ubisoft taktikai lövöldéjében is tovább zajlanak az események a héten, és ugyan túl sok meccs nem lesz, azért így is akad egy kis néznivaló az ESL Pro League-nek köszönhetően.

Európa: április 20. Start: 19:00

Dél-Amerika: április 23. Start: 19:00

A meccsekről további részleteket itt olvashattok, a közvetítéseket pedig ezen az oldalon nézhetitek.

League of Legends

A héten forr fel igazán a hangulat, amikor is mind a megmaradt két európai, mind a két amerikai csapat azért küzd majd, hogy kiharcoljon magának 1-1 helyet a Mid Season Invitationalre.

EULCS

Múlt heti teljesítményükkel a Unicorns of Love biztosította helyét az európai LCS döntőjében. Ha sikeresen leverik a többszörös regionális bajnok G2-t, akkor ők képviselhetik Európát a Mid Season Invitational alatt. Elkél majd a szurkolás.

A döntő április 23-án kezdődik 17:00-kor az EULCS1 csatornán. Azt megelőzően április 22-én a harmadik helyért megy majd a küzdelem ugyanott.

NALCS

Ritka az olyan döntő, ahol nem a TSM és a Cloud9 néznek farkasszemet egymással. Bár múlt héten a FlyQuest igyekezett megállítani a SoloMidet, sajnos ez nem jött össze nekik, így ők csak a harmadik helyért küzdhetnek majd, míg Bjergsen és a haverok Sneaky és a Cloud9 ellen állnak ki az MSI helyért.

A döntő április 23-án kezdődik 21:00-kor az NALCS1 csatornán. Azt megelőzően április 22-én 21:00-kor pörög majd a harmadik helyért vívott meccs.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)