Hirdetés

Ezt nézd! - a hét legizgalmasabb e-sport eseményei (május 8-14.)

|

Heti ajánlónkban ismét összeszedtük nektek a következő napok legjobb mérkőzéseit.

Hirdetés

Ezen a héten sem maradunk néznivaló nélkül, ugyanis az e-sportban nem áll meg az élet egy percre sem, mindig akad valami, ami a képernyő elég szegezi a rajongókat.

Hirdetés

Counter Strike: Global Offensive

ESL Pro League Season 5

Utolsó, tizedik hetéhez érkezett az ESL profi ligája, nagyjából már tudjuk, kik utazhatnak Dallasba a döntőre, de néhány helyért még folyik a csata, így izgalmas meccsekre van kilátás.

Európa: május 9-11. Start: 19:00

Ezt nézd: G2 Esports - FaZe Clan

A francia G2 már valószínűleg ott lesz a döntőben, ahogy a FaZe-nek is jó esélye van a bejutásra. Mindkét csapat remek játékosokból áll, azonban teljesítményben mostanában jobb a FaZe, így nem lesz könnyű dolga a franciáknak, szoros meccsre számíthatunk.

Észak-Amerika: május 10-12. Start: 2:00

Ezt nézd: Counter Logic Gaming - OpTic Gaming

Már rögtön az első észak-amerikai mérkőzésnek komoly tétje lesz, ugyanis a CLG és az OpTic fej-fej mellett haladnak a tabellán, így nagyon fontos, hogy ki kerül ki győztesként ebből az összecsapásból.

Bővebb információ itt, a közvetítések pedig az ESL YouTube csatornáján.

ECS Season 3

Időközben zajlik egy másik bajnokság is, amiben számos, ESL-ben is játszó csapat részt vesz, és jelenleg a harmadik szezon negyedik hete következik, ezt is érdemes figyelemmel követni.

Európa: május 9-11. Start: 19:00

Ezt nézd: Fnatic - Virtus.pro

Két igazi nagyágyú csap össze egymással a svéd Fnatic és a lengyel VP képében, és ugyan mostanában más csapatok kerültek előtérbe a tornákon, ezekről a veteránokról sem szabad megfeledkezni.

Észak-Amerika: május 9-11. Start: 0:00

Ezt nézd: Team Liquid - Renegades

A Liquid felállása átalakult egy kissé az utóbbi időkben, de még mindig egy erős észak-amerikai csapat, ahogy a szintén megváltozott, többségében ausztrál játékosokból álló Renegades is tud meglepetéseket okozni.

Bővebb információt itt találtok, a meccseket pedig a FaceIT YouTube csatornáján nézhetitek.

League of Legends

Mid-Season Invitational 2017

Stream Link

Megvan mind a 6 csapat, lepörgött a Play In szakasz. Holnap elkezdődik a rendes verseny csoportköre, ahol az SKT-T1, a Team WE, a G2 Esports, a TSM, a Flash Wolves, és a Marines csapnak össze.

A megnyitó ünnepség holnap este 20:00-kor indul, az első meccset pedig a G2 játssza majd az SKT-T1 ellen.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)