Hirdetés

Ezt nézd! - a hét legizgalmasabb e-sport eseményei (június 5-11.)

|

A CS:GO profik az ESL Pro League végeztével sem pihenhetnek, és a világ legjobb LoL játékosai is folytatják a küzdelmet a csatatéren.

Hirdetés

Odakinn már javában tombol a nyár, de ha épp nincs kedvetek a tűző napon olvadozni, akkor készítsetek be valami hideg frissítőt, egy kis ropogtatnivalót, mi pedig máris mutatjuk, hogy mit érdemes nézni az elkövetkezendő napok során.

Counter Strike: Global Offensive

Véget ért az ESL Pro League ötödik szezonja, a döntőben a francia G2 Esports csapata emelhette magasba a trófeát, de nem ünnepelhetnek sokáig, ugyanis folytatódnak az ECS bajnokság, amin bizony ők is szerepelnek a héten. Közben pedig készülünk már a júliusi PGL Major tornára is, folytatódnak a kvalifikációs Minor versenyek.

ECS Season 3

Utolsó, nyolcadik hetéhez érkezett az Esports Championship Series harmadik szezonja. Nagyjából már tudni lehet, kik vehetnek részt a június végi döntőn, de néhány meccs még hátravan, így a csapatoknak van egy utolsó lehetőségük, hogy bezsebeljenek néhány extra pontot.

Időpont: június 7-8.

Bővebb információt erre találtok, a meccseket pedig a FaceIT hivatalos YouTube csatornáján nézhetitek.

PGL Major Krakow 2017 Minor

A nyár kellős közepén, júliusban kerül megrendezésre a következő nagy CS:GO esemény, ami sokak szerint az eddigi legjobb verseny lehet. A legutóbbi Major legjobb nyolc csapata mellé még ugyanennyien kvalifikálják magukat majd a különböző régiókból. A Minor versenyek során 50 000 dolláros nyereményalap kerül szétosztásra, és a legjobb két csapat jut tovább.

CIS Minor: június 8-11.

Amerikai Minor: június 8-11.

A mérkőzéseket a PGL Twitch csatornáján követhetitek figyelemmel.

League of Legends

Championship Series 2. hét

Lement az első hét, a csapatok bemelegítettek, a harc már élesben megy. Egyelőre papírforma szerint áll a tabella: Európában a Fnatic és az H2k állnak 2:0-val, míg a bolygó túloldalán a CLG és mindenki meglepetésére az Echo Fox vezetnek. Az utóbbi csapat még csak nem is a gyengébbeket kapta szét, lévén az első héten a FlyQuesttel és a Team Liquiddel játszottak. Kíváncsian várjuk, hogy a második hétre is képesek lesznek-e tovább vinni ezt a lendületet.

EU LCS kezdés: június 08. 17:00 Stream Link

NA LCS kezdés: június 09. 00:00 Stream Link

Overwatch

Overwatch Contenders

Múlt hétvégén indult a Blizzard hivatalos Overwatch versenye, aminek első körébe bárki jelentkezhetett. Ez azt okozta, hogy egyrészt rengeteg izgalmas meccset láthattunk, és hogy lehalt a rendezvény weboldala. A nézőknek leginkább az előbbi volt érdekes, mert láthattunk új, sosem látott osztagokat, ahogy meglepték a profikat, miközben az olyan veteránok, mint Seagull táncolás közben verték nullára a kicsiket. A káosz ezen a héten visszatér, a komolyabb meccseket pedig MonteCristo és DoA fogják kommentálni.

Kezdés: június 10. 20:00 Stream Link

Dota 2

Tegnap vette kezdetét az Epicenter, ahol félmilliló dollárért játszanak a világ legjobb Dota 2 csapata. A moszkvai LAN csoportmeccseit június 7-ig bonyolítják le, az egyenes kieséses szakaszra pedig 9-11 között kerül majd sor. Az 5 meghívott csapat mellé (OG, EG, VP, Liquid, IG) a Na'Vi a közönség szavazataival jutott be, míg a Planet Odd (korábban Thunderbirds), a Team Secret, a Clutch Gamers és az LFY kvalifikálták magukat. A meccseket itt tudjátok követni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)