Hirdetés

Ezt nézd! - a hét legizgalmasabb e-sport eseményei (június 12-18.)

|

Rengeteg Counter Strike, némi League of Legends és egyéb finomságok is lesznek a héten, szóval az E3 alatt is érdemes figyelni a profi játékosokra.

Hirdetés

Lassan túl vagyunk az idei E3-on, de ha már elolvastatok minden hírt a bejelentett újdonságokról, akkor érdemes lesz felkeresni a kedvenc livestream oldalaitokat is, mert most sem maradtok néznivaló nélkül.

Counter Strike: Global Offensive

PGL Major Krakow 2017 Europe Minor

A legtöbb kvalifikációs meccs már véget ért, azonban az európai régióban még csak a héten kezdődik. Nyolc csapat száll szembe egymással az 50 000 dolláros nyereményalap legnagyobb szeletéért és a továbbjutásért, köztük olyan remek brigádokkal, mint a Team EnVyUs vagy a BIG.

Időpont: június 15-18.

További információkat itt találtok, a meccsek élő közvetítéseit pedig a PGL Twitch csatornáján nézhetitek.

DreamHack Summer 2017

Természetesen idén is lesz DreamHack Summer, amelyen nyolc csapat küzd meg egymással a 100 000 dolláros nyereményalap egy részéért Svédországban. A három napos rendezvény már most hétvégén indul, de átcsúszik jövő hétre is.

Időpont: június 17-19.

Részletek itt, a meccsek pedig a DreamHack Twitch csatornáján.

ELEAGUE Clash for Cash

Elérkezett az idő, hogy a januári ELEAGUE Major két döntőse ismét összecsapjon, ezúttal pedig 250 000 dollárért folyik a küzdelem. A már korábban beharangozott mérkőzésen két igazi nagyágyú csapat, a dán Astralis és a lengyel Virtus.pro vesznek részt, tehát izgalmas meccsre van kilátás.

Időpont: június 17.

Az összecsapást a Twitchen, a YouTube-on és az ELEAGUE saját szolgáltatásán keresztül is figyelemmel követhetitek.

League of Legends

Championship Series 3. hét

A Unicorns of Love csapata hibátlanul vágtat az élen a Fnatic oldalán. Egyik klub sem veszített még egyetlen meccset sem a három hét alatt, de ez még változhat, különösen ezen a héten. Az UoL a Splyce ötösével áll ki, míg a Fnatic a Roccattel néz szembe. Mindeközben a világ túlsó felén egy négyes döntetlen alakult ki a CLG, Dignitas, EnVyUs és az Immortals között. Ez most jó eséllyel feloldódik, alig várjuk a hétvége eredményeit.

EU LCS kezdés: június 15. 17:00 Stream Link

NA LCS kezdés: június 16. 00:00 Stream Link

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)