Hirdetés

A GLL saját PlayerUnknown's Battlegrounds ligát indít

|

A Global Loot League 80 csapattal, és 50 000 dolláros nyereményalappal indítja el a liga első szezonját.

Hirdetés

A Global Loot League is rákapott a PlayerUnknown's Battlegroundsra, és el is indítják saját ligájukat. Az egyre népszerűbb Battle Royale cím versenyébe bárki megpróbálhat beszállni a nyílt selejtezőkön keresztül, melyek az év elején indulnak.

Hirdetés

A bejutott résztvevők február 14-től április végéig fognak versengeni. A selejtezők után 80 csapat fog versenybe szállni az 50 000 dolláros (kb. 13 millió forintos) nyereményalap egy-egy darabkájáért.

Lesz európai és észak-amerikai divízió is, és a meccseket szerdánként fogják közvetíteni. Ez leginkább azoknak lehet jó hír, akik több profi ligát is néznek, lévén szerdán (általában) nincs se OWL, se LCS, se másmilyen liga-közvetítés.

Hogy pontosan hány órákkor kezdődnek a meccsnapok, azt még nem tudjuk, de azt igen, hogy a https://www.twitch.tv/globallootleague csatornán követhetitek majd az eseményeket.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)