Hirdetés

Diadalmaskodott a magyar csapat a Gran Turismo Sport Nemzetek Kupáján

|

Nagyszerű versenyzéssel szerezte meg az első helyet hazánk válogatottja.

Hirdetés

A Gran Turismo Sport World Tour legutóbbi állomását a salzburgi Red Bull Hangar-7-ben szervezték, ahol egy háromfős magyar csapat, Blazsán Patrik, Tápai Ádám és Báder Benjamin képviselte hazánkat.

Hirdetés

A mezőnyben 12 nemzet versenyzői álltak ki egymással a Nemzetek Kupáján. A teljes közvetítést alább nézhetitek végig, de ha csak a srácok befutójára vagytok kíváncsiak, akkor tekerjetek 1 óra 55 perchez. 68 ponttal, magasan a mezőny fölött győztek. Ha a versennyel kapcsolatban részletes beszámolót olvasnátok, megtaláljátok az Esport1 oldalán.

A Gran Turismo e-sport következő nagyobb versenyén, az októberi hivatalos FIA (Nemzetközi Automobil Szövetség) élő regionális döntőjén is versenyeznek a magyar srácok, lehet szorítani értük ott is.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)