Hirdetés

Gwent - itt a lehetőség, hogy megmutasd tudásod

|

Ha játszol a zárt bétában és úgy gondolod, hogy pakliddal bárkit le tudsz győzni, akkor a Gwent Challengert neked találták ki.

Hirdetés

Nagy népszerűségnek örvend a The Witcher 3-ból ismert kártyajáték önálló változata, már hónapok óta tart a zárt bétatesztelés, a CD Projekt Red pedig most lehetőséget ad a legjobbaknak, hogy egy bajnokság során mérhessék össze tudásukat.

A lengyel fejlesztőcsapat az esport nagyágyú ESL-lel karöltve rendezi meg a Gwent Challenger névre keresztelt versenyt, amelyen 100 000 dolláros nyereményalap várja a PC játékosokat, az Xbox One-os tesztelők ebből sajnos kimaradnak.

A jelentkezési időszak március 16-tól 22-ig tart, és bárki benevezhet, aki elmúlt 13 éves és szerepel a Gwent zárt béta a GOG fiókján. Összesen 512-en kapnak meghívást a tornára, és a legjobb négy induló végül olyan népszerű esport játékosok ellen játszhat a döntőben, mint Trump, Lifecoach, ppd vagy Noxious.

Ha ti is tennétek egy próbát a versennyel, akkor mindössze annyi a dolgotok, hogy ellátogattok erre az oldalra, bejelentkeztek GOG fiókotokkal, kiválasztjátok a számotokra megfelelő időzónát és már be is kerültetek a sorsolásba.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)