Hirdetés

A hétvégi Gwent versenyt egy őrült tekintetű cosplayer dobta fel

|

Tegnap ért véget a Gwent első komolyabb versenye, ahol a Hearthstone celebjei csak addig csillogtak, amíg Gaunter nem lépett a képbe.

Hirdetés

Gaunter O'Dimm ismerős lehet a The Witcher 3 rajongóinak. A karakter nem éppen a legjobb arc a világon, de arra tökéletes volt, hogy feldobja a Twitch chat hangulatát. Mert hát ki ne szeretne egy indokolatlanul a kamerába bámuló arcot, akinek a tekintete mögött egy elmegyógyintézet teljes lakóközösségének őrülete csillog? 

Gaunter megformálójának eredeti feladata egyébként az volt, hogy a helyükre kísérje a játékosokat a hétvégi GWENT: Challenger Tournamenten, de jócskán túlteljesítette munkakörét. A hideg rázott tőle, főleg, hogy egyetlen szót sem szólt (ami Gaunterre amúgy nem igazán jellemző).

Ez volt egyébként az első nagyobb verseny a CD Projekt RED kártyajátékának történetében.

A nyereményalap 100 000 dollár volt, és olyan nevek is megjelentek, mint Trump, Noxious és Lifecoach.

A játékosoknak hozniuk kellett 1 paklit 4 frakciótól. Ezekből 1-et kitilthatott az ellenfelük, majd elkezdődött a játék, ahol a versenyzőknek legalább 1-szer nyerniük kellett mindegyik készletükkel. A formátumot az alábbi videó is bemutatja: 

Aki szeretné végignézni a versenyt, az nézzen rá a CD Projekt RED hivatalos Twitch csatornájára, ahol már fent van a teljes felvétel. Aki nem szeretné lelőni maga elől a győztest, az innentől ne olvasson tovább.

Az első helyezett díját végül Lifecoach vitte haza,

aki elmondása szerint nagyon jól érezte magát az eseményen. Remélhetőleg még sok, hasonlóan szórakoztató versenyt kapunk majd a jövőben.

A Gwent: The Witcher Card Game egyébként elvileg még zárt béta fázisban van, de már bárki letöltheti és kipróbálhatja, csak egy GoG fiókot kell regisztrálni hozzá. A CD Projekt RED egyelőre nem akarja levenni róla a "zárt béta" státuszt, mert a későbbiekben még lesz egy teljes account-takarítás.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)