Hirdetés

H1Z1: King of the Kill - a TV-ben is nézhető lesz a háromszázezer dolláros bajnokság

|

Egy amerikai TV csatorna is sugározni fogja azt a tornát, amelyen csapatok mérkőznek meg majd a nyereményalap egy szeletéért.

Hirdetés

A még mindig early accessben lévő H1Z1 PvP-re kihegyezett, különálló játékában az nyer, aki mindenki mást legyőzve utolsóként marad a pályán, tehát nem meglepő, hogy a fejlesztők az esportok irányába szeretnék terelni a dolgot.

Tizenöt csapat kvalifikálhatja magát az április 20-án megrendezésre kerülő első hivatalos bajnokságra, a győztes pedig 180 000 dollárral lesz gazdagabb. Az öt főből álló brigádok egyszerre kerülnek be a pályára, ahol aztán kezdetét veszi a túlélésért folytatott harc. A dolog érdekessége az, hogy nincs respawn, így amelyik játékos elhalálozik, az kiesik a mérkőzésből, csapatának pedig emberhátrányban kell folytatnia. Az izgalmasnak ígérkező versenyt az amerikai CW csatorna is közvetíti majd, előtte pedig egy öt részes esportról szóló dokumentumfilmet is levetítenek a nagyérdeműnek.

Szerintetek megfelelő esport játék lehet a H1Z1: King of the Killből?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)