Hirdetés

Ha kíváncsi vagy, milyen az Apex Legends profi módra, a hétvégén érdemes lesz figyelned!

|

Szeptember 12-én és 13-án zajlik az Apex Legends Summer Circuit rájátszása, a világ legjobbjai küzdenek meg egymással.

Hirdetés

Az e-sport világa nem a battle royale játékoktól hangos, de maguk a kiadók is igyekeznek támogatni azt, hogy játékuk a profi sportszíntéren is népszerű legyen. Az Electronic Arts is szervez Apex Legends versenyeket a Global Series keretében, a június 21-én indult nyári bajnokság pedig már a végéhez közelít.

A Lenovo által támogatott Apex Legends Summer Circuit rájátszásába öt selejtező keretében lehetett bekerülni.

Hirdetés

 Az EMEA (Európa, Közel-Kelet és Afrika) régió legeredményesebb csapata eddig a Gambit Esports volt, Amerikában a Team SoloMid, az APAC North (Ázsia és Óceánia Észak) régióban a koreai Crazy Raccoon, míg az APAC South (Ázsia és Óceánia Dél) régióban a thai MiTH Team 1 végzett a rangsor első helyén. Régiónként egyébként 20 csapat jutott el a rájátszásig.

A díjazás zónánként némlieg eltér: az első helyezett csapat az Egyesült Államokban és az EMEA régióban 36000 dollárt vihet haza, míg az APAC régiókban 15000 dollárt, a 20. helyen végző csapatok pedig előbbi esetben 900, utóbbinál 300 dolláron osztozhatnak.

Ha szeretnétek követni a meccseket, az Apex Legends Global Series YouTube csatornáján megtaláljátok a különböző régiók streamjét.

Az Autumn Circuit, avagy az őszi megmérettetés október 3-án veszi kezdetét, erről a linken olvashattok többet.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)