Hirdetés

A Halo világbajnokság döntő pillanatában egyszer csak lekapcsolódott a kontroller

|

Amikor otthon, egy sima multi meccs közepén esik el a kapcsolat, még az is dühítő. Most képzeld el ezt egy világbajnoki mérkőzésen, ahol több százezer dollár a tét.

Hirdetés

Minden profi Halo játékos rémálma történt meg Tyler "Spartan" Ganzával, aki csapatával azért küzdött, hogy bekerüljön a 3 legjobb közé a Halo 5: Guardians világbajnokságon.

Hirdetés

A Reciprocity a Team Envy ellen játszott, az állás 3:3 volt. A Spartan és a Reciprocity kill előnyben voltak, amikor Spartan elindult felvenni egy camot. A kábellel bekötött kontroller kapcsolata abban a pillanatban megszakadt a konzollal, a karakter pedig lefagyott.

Az Envy szitává lőtte a srácot, és felkapták a camot, amivel aztán át is vették a vezetést. Az Envy megnyerte a szériát 4:3-ra, a Reciprocity pedig így egy 4. helyezéssel ment haza. Spartan érthető módon nem volt nagyon boldog a történtek után.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)