Hirdetés

Halottnak tettette magát, így nyert Warzone-meccset egy játékos

|

Miután a csapatával végeztek az ellenfelek, ő halottat játszva húzta be a győzelmet.

Hirdetés

A Call of Duty: Warzone közösségének tagjai nagyon kreatívak, ha bármi áron meccset akarnak nyerni. Nem is olyan régen írtunk nektek arról, hogy egy játékos úgy nyert meccset, hogy egyetlen sebzést sem osztott ki, a mostani viszont talán még ennél is menőbb, de mindenképp szórakoztatóbb.

A halottnak tettetés már a Warzone korai napjaiban is feltűnt, kivitelezni azonban közel sem olyan egyszerű, mint elmagyarázni, hogy mi is az igazából. A lényeg mindössze annyi, hogy mozdulatlanul fekve kell maradni a földön, miután az összes nálunk lévő cuccot elszórtuk magunk köré.

Ezek után már csak reménykedni kell abban, hogy az arra tévedő ellenfelek nem annyira figyelmesek, hogy kiszúrják a csalást.

Hirdetés

A conorlee93 névre hallgató reddit felhasználó sikeresen húzta be a meccsét ezzel a taktikával, mindezt úgy, hogy még csak nem is solo meccsről van szó. A csapata korábban meghalt, ő pedig kénytelen volt beismerni, hogy a színészkedéssel van a legtöbb esélye megfordítani a helyzetét.

A játékosok nagy része egy ilyen videón jót nevet, néhányan azonban beleszálltak a játékosba, mondván az ilyen stílus szinte már a csalással ér fel. Az ugyan megkérdőjelezhetetlen, hogy a taktika mocsok húzás, egy lapon említeni a csalókkal erős túlzás lenne.

Nektek mi volt eddig a legmeredekebb húzásotok azért, hogy megnyerjetek egy Warzone meccset? Sikerült?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)