Hirdetés

Hamarosan egy hosszú előadás során láthatjuk az Overwatch 2 újításait

|

A Blizzard lövöldéjének új verziója nem csak egyjátékos és kooperatív tartalmakat, de rengeteg PvP átalakítást is hoz. Ezeket mutatják majd be egy élő adásban.

Hirdetés

Jeff Kaplan elhagyta a hajót, és Aaron Kellerre bízta az Overwatch-csapat vezetését. Keller hivatalosan most mutatkozott be a projekt vezetőjeként, és hozott pár örömteli hírt egy rövidke fejlesztői naplóba csomagolva. A legfontosabb bejelentése, hogy jövő héten végre kapunk egy bőséges bemutatót az Overwatch 2 átalakításairól. A fő téma a PvP mód lesz, amiről a BlizzConon ugyan tartottak egy előadást, de viszonylag kevés látnivalót mutattak.

Hirdetés

A livestream pontosan május 20-án, tehát jövő hét csütörtökön lesz esedékes, helyi idő szerint este 9-kor. Azt ugyan nem tudjuk pontosan, hogy mit várhatunk a bemutatótól, de azt igen, hogy a PvP-élményre koncentrálnak majd, így azoknak is érdemes lesz figyelniük a műsort, akik nem tervezik megvásárolni az Overwatch 2-t (minden PvP újdonság és átalakítás elérhető lesz az első rész tulajdonosai számára is).

Ez lesz az első alkalom, hogy tényleges játékmenetet láthatunk majd az Overwatch 2-ből, így mi biztosan figyelni fogjuk a közvetítést. Ti belenéztek majd?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)