Hirdetés

Hamarosan kevésbé lesz idegesítő Roze a Warzone-ban

|

A Raven Software kiadott egy rövid listát, ami a közeljövőre tervezett változásokat tartalmazza.

Hirdetés

Van még mit javítani a Call of Duty battle royale-os spin-offjában, és amikor a hibák egy részét orvosolják, újabbak tűnnek fel. A Raven Software azért próbálja figyelni és kezelni a visszajelzéseket, tudja, mi fáj a legjobban a játékosoknak, és ennek megfelelően igyekszik finomhangolni mindent.

A napokban közzétett, rövid lista pár kisebb, de fontos változtatást sorol fel. Említi Roze-t is, akinek Rook skinje láthatatlanná teszi a sötét, árnyékos helyeken megbújó játékosokat, így jelenleg az egyik legnépszerűbb, egyben legidegesítőbb öltözék a játékban.

Hirdetés

A listán találjuk továbbá a Tactical Rifle Charlie (AUG), az M16, az FFAR 1 és a Sykov fegyverek balanszolását, a fegyverperkek és a mesterlövésztávcső becsillanásának javítását, és változtatnak az RC-XD távirányítós autó megszerzésének módján is. 

A játékosok elégedetlensége változatlanul magas, ennek játékon belül és kívül egyaránt hangot adnak. Remélhetőleg Verdansk megsemmisülése után nem lesznek az élményt jelentősen rontó új elemek, vagy ha igen, a Raven gyorsan lép, és mire a következő nagy CoD megjelenik, már gyakorlottabban hárítja el a problémákat.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)