Hirdetés

Határozatlan időre elhalasztották a Rainbow Six: Siege legfontosabb versenyét

|

Minden szándéka ellenére nem tudja megszervezni a Ubisoft a Six Invitationalt.

Hirdetés

Minden év februárjában tartják a Six Invitational névre keresztelt nagyszabású versenyt, amin a világ legjobb csapatai esnek egymásnak Rainbow Six: Siege-ben az örök dicsőségért. Idén a Ubisoft a körülmények ellenére azt tervezte, hogy hagyományos módon, Párizsban bonyolítja le az összecsapást, de miután januárban a francia kormány lezárta a határokat minden nem EU-s polgár előtt, nyilvánvalóvá vált, hogy ez nem fog összejönni.

A szervezők próbálnak alternatív megoldást keresni, de az, hogy online zavarják le az egészet, a távolságok miatt nem opció. A Six Invitationalre Brazíliától Kelet-Ázsiáig mindenhonnan érkeznek versenyzők, és ha nekik online kellene összakapcsolódniuk, biztosan nem az egyéni képességeken múlna a győzelem, már ha egyáltalán el tudnának indítani egy meccset.

Hirdetés

A Six Invitational halasztása nem feltétlenül jelenti azt, hogy a játék következő szezonjának tartalmait is csak később fogjuk megismerni, ezeket gond nélkül leleplezhetik február végén. Semmi hivatalosat nem tudunk arról, mit várhatunk a hatodik évben, de egy szivárgás alapján az első szezon az Operation Crimson Heist nevet fogja viselni, márciusban indulhat, és egy Flores nevű chilei támadót ad a felhozatalhoz, aki egy robbanó drónnal nehezítheti meg a védők életét. A szezon átdolgozott pályája a Bank lehet.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)