Hirdetés

Hearthstone - megvan a 2017-es év világbajnoka

|

Vasárnap fejeződött be a 2017-es szezon fő eseménye, aminek győztese hazavihette az 1 000 000 dolláros nyereményalap oroszlánrészét.

Hirdetés

A 2017-es világbajnokságra idén tényleg mindent beleadott a Blizzard, még magában a Hearthstoneban is rendezett egy ünnepi Tavern Brawlt, ami alatt a korábbi világbajnokok győztes paklijaival játszhattunk. Vasárnap egy új bajnok csatlakozhatott a legendák csarnokához.

Hirdetés

A hétvégi viadalból Chen "tom60229" Wei-Lin került ki győztesen. A tajvani játékos a Flash Wolves Hearthstone csapatát erősíti, aminek zászlaja alatt már több százezer dollárt halmozott fel nyereményeiből. Ezúttal 250 000 dollárt (nagyjából 65 000 000 Ft) vihetett haza a bajnoki kupával együtt.

A döntőt Tom egyébként az esélyesebbnek tartott Fr0zen ellen játszotta, és 5 meccsig ment a menet. Izgalmas párbaj volt, amit vissza is nézhettek itt:

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)