Hirdetés

Hearthstone - véletlenül az admintól kért tippet, ezért zárták ki az egyik profit a versenyről

|

A lehető legrosszabb embernek küldte el üzenetét a világ egyik legjobb játékosa.

Hirdetés

A hétvégén zajlott a HCT Americas Winter Playoff, ahol elég stresszesek voltak a játékosok, így számos hibát elkövettek a meccsek alatt, a legdurvábbat azonban Jason 'Apxvoid' Coen hibázta, akit ki is zártak a versenyről.

Hirdetés

Történt ugyanis, hogy amíg a következő meccsére várt, Apxvoid szeretett volna kérdezni valamit a mellette ülőtől, de hogy ne zavarja a többi játékost, nem szóban tette fel a kérdést, hanem bepötyögte a gépen, abba az ablakba, amiben az adminokkal kommuinikálnak,de természetesen nem küldte el. Az izguló játékos azt akarta tudni, hogy a warrior meccset fatigue-ra játsztva kell-e megpróbálnia megnyerni: a kérdésre természetesen ő is tudja a választ, de remélte, hogy a mellette ülő majd megnyugtatásul bólint, és akkor kicsit megnyugszik a lelke. De mivel annyira nem is akarta tudni a választ, becsukta az ablakot, és elkezdte a meccset, majd amikor az első kör után meg akarta írni az adminnak, hogy melyik hőst választja, véletlenül ezt küldte el.

Sehogy nem származhatott volna ebből előnyöm, hiszen nem konkrét meccshez kapcsolódott a kérdés, még a deck választó képernyőn pötyögtem be. De elismerem, hogy bár akkor nem esett le, megszegtem a szabályokat, szóval elfogadom a kizárást.

Apxvoid ezzel megszegte a szabályokat (elvileg senki más nem, szólhat bele abba, hogyan játszd a saját deckedet), és csalás gyanújával kizárták a versenyből. A kizárást egyébként ő és más játékosok is jogosnak tartják, még ha kicsit szigorúnak is.

Egyébként, hogy mennyire stresszes volt a hangulat a versenyen, azt ez a klip is jól szemlélteti:

Nalguidan tries to coin out 11 mana Malygos. from r/hearthstone

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)