Hirdetés

Az áprilisi Hearthstone világbajnokságon már az új készlet lapjaival játszanak majd

|

Mi még szinte semmit sem tudunk a sárkány évének első csomagjáról, de ez nem marad így sokáig.

Hirdetés

Idén áprilisban kezdődik az új Hearthstone szezon az év első új kiegészítőjével. Egyelőre csak általános utalgatásokat kaptunk, de mivel tudjuk, hogy az áprilisi HCT döntő napjára (április 28.) már kint lesz a csomag, így már biztosan nem kell sokat várnunk.

Hirdetés

Az idei HCT (Hearthstone Championship Tour) több szempontból is fontos. Itt fogjuk először profi környezetben látni az év első kiegészítőjének kártyáit, illetve ez lesz az utolsó HCT esemény. Az új szezonban már megújult formátummal és új versenyekkel tér vissza a Hearthstone e-sport.

Maga az esemény április 25-én indul és a világ 16 legjobb kártyását ereszti egymásnak az 1 000 000 dolláros nyereményalap oroszlánrészéért.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)