Hirdetés

Ennél szerencsésebben nem érhetett volna véget ez a Hearthstone meccs

|

A véletlenszerű lapgenerálást lehet imádni vagy gyűlölni, de nélküle nem lennének ilyen elképesztő pillanatok a játékban.

Hirdetés

A hétvégi Dreamhack Winteren a világ legjobb Hearthstone játékosai csaptak össze, és az egyik meccs úgy ért véget, hogy a győztes kénytelen volt bocsánatot kérni.

Hirdetés

Esteban "AKAWonder" Serra elég szorult helyzetbe került, amikor már nem maradtak a kezében lapok, és mivel az ellenfele folyamatosan gyógyult volna a következő körökben, egyetlen esélye volt a győzelemre. Top deck módban az ember aligha örül egy 1 manás lapnak, a Swashburglar azonban azon kevesek közé tartozik, amik ilyenkor is segíthetnek. AKAWonder elmondott egy imát, lerakta a lapot, a többi pedig már történelem.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)