Hirdetés

Nagyot változik a Hearthstone e-sport, így működik majd az új formátum

|

Nem lesz több Hearthstone Championship Tour, helyette egy könnyen átlátható, háromlépcsős rendszer jön.

Hirdetés

A Blizzard szeretné elérhetőbbé tenni a Hearthstone e-sport részét, így 2019. tavaszától átalakítják a jelenlegi rendszert. Az új versenysorozatban 4 millió dollárnyi pénzdíjat fognak szétosztani a győztesek között.

Hirdetés

A 2019-es évben lesznek online selejtezők, élő, globális versenyek és exkluzív, top játékosoknak tartott versenyek. Ezeken bárki bármelyik régióból részt vehet. Aki az online selejtezőket túléli, az mehet tovább egy élő eseményre. A Blizzard három, meghívásos, élő versenyt fog lepörgetni 2019-ben, ezek közül az első tavasszal lesz esedékes. Mindegyiken 250 000 dollár lesz a nyereményalap, és a győztesek mennek tovább a premier versenysorozatban.

Az új rendszer első eseményeit az utolsó HCT világbajnokság után fogják megtartani. A teljes, részletes formátumot jövőre fogják bejelenteni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)