Hirdetés

Több mint egy óráig tartott egy profi Hearthstone-meccs

|

Egy tajvani Hearthstone-bajnokságon szembekerült két, az ellenfél kifárasztására kihegyezett paklit használó játékos, aminek az lett a vége, hogy egyetlen meccset több mint egy órán át vívtak a felek.

Hirdetés

A Blizzardnak nem minden jött össze a Hearthstone legújabb kiegészítője, a Knights of the Frozen Throne kiadásakor. Amellett, hogy az aréna újdonságát vissza kellett vonniuk, egy újabb szörnyű paklit is életre hívtak véletlenül. A rendkívül hatásos, de piszok unalmas Dead Man's Hand Warrior pedig nemrég egy tajvani profi verseny szervezőinek is alaposan keresztbe tett.

Hirdetés

A pakli névadó lapja, a Dead Man's Hand a játékos éppen a kezében lévő minden lapból egy másolatot tesz a paklijába, ha pedig ezek között minden egyes alkalommal van egy másik Dead Man's Hand, akkor gyakorlatilag végtelen ideig elkerülhetjük a lapjaink kifogyásából adódó fatigue sebzést. A Hearthstone furcsa paklija emellett rengeteg páncélszerzési lehetőséget és az ellenfél minionjainak könnyű letakarítását is lehetővé teszi, így a megfelelő stratégiával szinte bármilyen más paklit túl lehet élni. Egy versenyen viszont nemrég két Dead Man's Hand Warrior került szembe, ami egy maratoni, több mint egy órán át tartó összecsapást indított útjára. Hat óra tizenkilenc percnél kezdődik a meccs és néhány másodperccel a hét óra húsz perc előtt ér véget.

A két játékos nem is bírt egymással, így a játék azon szabálya lépett életbe, ami szerint a kilencvenedik körben automatikusan véget ér a meccs és az a játékos nyer, akinek több életereje maradt, beleértve a páncélt is. Mivel az egyik játékos eddigre több mint 500 pontnyi páncélt szedett össze, egy pont előnnyel készülhetett a második körre, ami már értelemszerűen nem tartott eddig.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)