Hirdetés

Hearthstone - megvan a 2019-es világbajnok, íme a paklijai

|

Most hétvégén zárult le Hearthstone Championship Tour 2019, melynek végén a legjobb játékos 250 000 dollárral távozhatott.

Hirdetés

Eseménydús hétvégén vannak túl a Hearthstone e-sport rajongói. A máguspókerezés 16 legjobbja Kínában gyűlt össze és 2 napon át küzdöttek az 1 millió dolláros nyereményalap egy-egy darabjáért. A kincstár oroszlánrészét az első helyezett, Hunterace vihette haza.

Hirdetés

A tajpeji arénában Viper ült vele szemben, és egy elképesztően szoros, 5 körös meccsben döntötték el, hogy ki viheti haza a kupát.

Hunterace egyébként Warriort, Mage-et, Rogue-ot és Shamant használt. A teljes pakli listákat a lenti képen láthatjátok.

A döntőt teljes egészében végignézhetitek a lenti videóra kattintva:

Ezzel egyébként véget is ért a HCT történelme. A Blizzard a 2019-es szezonban teljesen átalakítja a Hearthstone e-sport struktúráját, hogy az egy könnyebben követhető és érdekesebb élmény lehessen mindenki számára.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)