Hirdetés

Hearthstone - kizártak egy profit, miután kiállt a hongkongi tüntetők mellett

|

A Blizzard a szabályzatot alkalmazva azonnali hatállyal szerződést bontott Chung "Blitzchung" Ng Waijal.

Hirdetés

Hónapok óta zajlanak a tüntetések Hongkongban, ahol tízezrek vonultak utcára szabadságot követelve, valamint az arcfelismerős megfigyelőrendszer ellen tüntetve. Blitzchung a maga módján szerette volna kifejezni egyetértését.

Hirdetés

Egy, az Asia-Pacific Grandmasters verseny részeként sugárzott stream végén a tüntetőkéhez hasonló maszkot viselve Hongkong felszabadítását kérte, valamint "korunk forradalmának" nevezte a helyzetet. A Blizzard ezt követően úgy határozott,hogy tettével megsértette a szabályzatot, mely kimondja, hogy aki bármi olyat tesz, amivel a közösség egy csoportját megsérti, vagy amivel ronthatja a Blizzard megítélését, azonnal eltávolítható a versenyből és pénz nélkül kénytelen távozni. 

A tiltás 2020. október 5-ig él, addig Blitzchung egyáltalán nem indulhat Hearthstone-versenyeken. Emellett a közvetítőkkel is szerződést bontottak. A kiadó azért hozzátette, kiáll amellett, hogy mindenkinek joga van véleményt mondani, de a szabályok azok szabályok.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)