Hirdetés

Hearthstone - szétesett a trófea a Master Tour bajnok kezében

|

Meglett a versenysorozat győztese, aki nagy örömmel emelte magasba az első díjért járó szobrot, ami aztán ledobta a fejét.

Hirdetés

A hétvégén lepörgött a Hearthstone Master Tour döntője, ahonnan a kanadai Eddie "Eddie" Lui került ki győztesen. Ez az eredmény 95 000 dollárt, a bukaresti Master Tour bajnokság bajnoki címét, és egy csodaszép trófeát garantált neki. Sajnos utóbbi nem bírta sokáig.

Hirdetés

A lenti videóban látható 1:54:16-nál, ahogy a szobor megadja magát. Később a Blizzard elmondta, hogy a díjakat általában két darabban, szétszedhető formában gyártják le, hogy a győzteseknek ne legyen problémás a szállítás. Egyelőre nem tűnik úgy, mintha meg is sérült volna a díj, de ha mégis, akkor a stúdió készséggel megjavíttatja majd.

Az e-sportban egyébként előfordul az ilyesmi. A közelmúltban a Pokémon világbajnokság Pikachu szobráról is lefordult egy darab az átadón, tavaly novemberben pedig egy Smash díjat tört össze majdnem egy kommentátor. Ahogy a feledékeny pincér is mondani szokta: a dolgok néha csak úgy kiesnek.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)