Hirdetés

Hearthstone - így vehetsz részt te is az Oktoberbrawl eseményen

|

Egy frissen bontott paklikkal vívott versenyben vesznek részt kedvenc Hearthstone játékosaink. Az eseménybe nem kis beleszólást kapnak a játékosok is.

Hirdetés

Ugyan még nincs október, de már most elkezdhetjük gyűjteni a pontokat kedvenc Oktoberbrawl csapatunknak. A TwitchCon idejére időzített rendezvényen ismert Hearthstone-osok oszlanak 2 csapatra és vívnak meg a dicsőségért. A győzelemhez a nézők is hozzásegíthetik őket egy csinos kis kártyahátlap használatával.

Hirdetés

Az Oktoberbrawl frissen bontott csomagokkal megy majd, tehát a játékosok új boosterekből származó lapokból gazdálkodhatnak pakliépítéskor. Az, hogy mennyi csomagot nyithatnak, leginkább a nézőkön áll.

Minden Twitch Prime tag (az ingyenes Trial is ér) kap 1 Void és egy Light hátlapot. Amikor valaki a kettő valamelyikét használva nyer egy rangsorolt Hearthstone meccset, akkor szerez egy pontot a választott csapatának. Minél több pontot kap az egyik csapat, annál több paklit bonthat.

A Void csapat tagjai: Dog, Thijs és J4CKIECHAN
A Light csapat tagjai: Kripparrian, Reynad és Alliestraza

A verseny a TwitchConon lesz október 21-én. Addig minden héten pénteken (most péntekkel kezdődően) lesz egy mérkőzés a csapatok között, amit a Hearthstone hivatalos Twitch csatornáján követhettek majd. Ti kinek szurkoltok?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)