Hirdetés

Bárcsak minden Hearthstone verseny ilyen lenne

|

A legtöbb bajnokságban mindenki pontosan ugyanazokat a lapokat használja, ezért imádjuk kifejezetten azokat a versenyeket, amiket még a versenyzők se vesznek halálosan komolyan.

Hirdetés

A Blizzard gyűjtögetős kártyajátékából számos különböző versenyt rendeznek az év során, így a profi játékosok egy percig sem unatkoznak. Az egyik legszórakoztatóbb ezek közül a Seatstory Cup versenysorozat, amiben a meghívott játékosok összeköltöznek néhány napra, így nem csak a meccsek miatt lesz érdekes az egész, hanem mert a szokásoshoz képest egész más környezetben láthatjuk kedvenceinket.

Ezeket a versenyeket a játékosok sem veszik halálosan komolyan, így nem csak a 0,01%-kal jobban teljesítő, hónapokig tökéletesített deckeket játsszák, hanem bele mernek állni néhány viccesebb kombóba is. Így fordulhatnak elő olyan helyzetek, mint ami mondjuk Pavel és Thijs meccsén történt:

Nyilván nincs épeszű ember a földön, akiben egyáltalán felmerült, hogy Vaporize van Pavel deckjében. Nem lenne baj, ha a rongyosra játszott metán kívül mással is találkoznánk a versenyeken, de elég kicsi az esély, hogy a Hearthstone-ban valaha is ez lesz az általános.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)