Hirdetés

Megvan a Hearthstone első női bajnoka

|

VKLiooon egy 3-0-s győzelemmel ejtette ki ellenfelét a döntőben.

Hirdetés

Egyebek mellett az a jó az e-sportban, hogy nem kell nem szerint elválasztani a versenyzőket, férfi és női játékosok ugyanolyan eséllyel indulhatnak a nagy ligákban. Mégis jellemzően sokkal több a férfi e-sportoló.

Hirdetés

Ezért is volt fontos pillanat VKLiooon győzelme a BlizzCon során tartott bajnokságon. A lány bloodyface-t győzte le 3-0-ra, amivel a dicsőség és a díj mellett 200 000 dollárt is elvihetett. Győzelmi beszédében elmondta, még a jelentkezésnél is volt, aki beszólt neki sorbanállás közben, hogy mivel lány, semmi keresnivalója nincs ott. Hozzátette, minden lányt arra bátorít, hogy ha győzni akar és hisz magában, vágjon bele, mert így vághat vissza legjobban azoknak, akik csak a neme miatt kételkednek benne.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)