Hirdetés

Hearthstone World Championship 2016 - szavazz kedvencedre, nyerj ingyen kártyacsomagokat

|

Ki mondana nemet néhány ingyen Hearthstone kártyacsomagra? Néhány kattintással legalább 1 ingyen pack a tiéd lehet.

Hirdetés

Sokan csak nevetnek, amikor arról van szó, hogy mennyire komoly E-Sport is a Hearthstone, de akárhogy is gúnyoljuk az RNG-t, attól még komoly pénzek forognak kockán az idei World Championship alatt is. Ezúttal még te is nyerhetsz, igaz csak kártyákat, de legalább ingyen.

A Hearthstone: World Championship weboldalán leteheted a voksodat kedvenc játékosodra, aki minden győzelmével aztán egy The Grand Tournament csomagot biztosít neked. Ezzel a módszerrel maximum 6 csomagot nyerhetsz.

A bajnokodat itt jelölheted ki. Nem árt egy kicsit utánanézni a játékosok eredményeinek, de nem javallott túl sokat ülni a kérdésen. A szavazataitokat legkésőbb október 25-ig le kell adnotok, különben már csak a második körben ugorhattok be, ami jelentősen csökkenti a maximálisan megnyerhető paklik számát.

Az idei Hearthstone World Championship október 26-án kezdődik a csoportkörökkel. Ti kire szavaztatok?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)