Hirdetés

Megjelent a Blizzard esport dokumentumfilmje a Heroes of the Stormról

|

A Heroes of the Dorm a főiskolai esport egyik legnagyobb rendezvénye, ezért a Blizzard úgy döntött, hogy érdemes lehet róla egy filmet készíteni.

Hirdetés

A Blizzcon második napján a résztvevők és a Virtual Ticket tulajdonosok már megnézhették az A New Hero című dokumentumfilmet, ami a Heroes of the Storm egyik legnagyobb versenyének hőseiről mesél.

Sokat nem lehet róla mondani azon kívül, hogy kifogástalan Blizzard minőség. Filmkészítői szempontból tökéletes munka, és remekül összefoglalja a Heroes of the Dorm eseményeit. Ha soha életedben nem játszottál a Heroes of the Stormmal és sosem láttál esport eseményt, akkor is érteni fogod, hogy mi történik.

A Heroes of the Dorm során a főiskolai csapatok teljes körű tanulmányi támogatásért küzdenek. Olyan esemény ez, ahol szülők és gyerekek együtt izgulnak minden egyes teamfightért. A versenyről minden infót megtaláltok a Dorm oldalán.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)