Hirdetés

Bezár a Heroes of the Storm profi ligája

|

Szomorú reggel lesz ez a Heroes of the Storm-rajongóknak.

Hirdetés

Tekintettel a folyamatosan a padló felé tartó nézőszámoknak, nem teljesen meglepő, de nem kevésbé fájdalmas a döntés, miszerint a Blizzard 2019-től már nem folytatja a Heroes of the Storm Global Championship liga szervezését.

Hirdetés

Konkrét indokot nem kaptunk, de nem nehéz elképzelni, hogy a Heroes e-sport felé mutatott gyenge érdeklődés áll a dolog hátterében. Ugyan a játék kompetitív részének megvan az erős rajongói magja, sajnos ez úgy tűnik, hogy ez nem volt elég a liga fenntartására. Az viszont talán még ennél is szomorúbb, hogy a főiskolások számára tartott Heroes of the Dorm eseménysorozat is véget ér.

Mindezek mellett az már csak apróság, hogy a Blizzard jelentése szerint több Heroes of the Storm fejlesztőt is átcsoportosítanak más projektekre. A játék persze a továbbiakban is kapja majd a tartalmi bővítéseket, de valószínűleg lassabb tempóban, mint eddig.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)