Hirdetés

Heroes of the Storm - Katowicében csap össze Európa és Észak-Amerika

|

Jövő hétvégén rengeteg izgalmas e-sport esemény lesz. Az IEM Katowicén a Heroes of the Storm nagyjai is részt vesznek, és eldöntik, hogy melyik régió a legjobb.

Hirdetés

Heroes of the Storm Global Championship Western Clash a jövő hétvégi IEM Katowicén tér vissza. Mind Amerika, mind Európa 4-4 helyet kapott, így 4 csapattal képviseltethetik magukat a mezőnyben. A tét a 100 000 dolláros (26 000 000 Ft) nyereményalap egy darabja.

Hirdetés

Tény, hogy a legfontosabb a korszakos NA > EU, EU > NA vita eldöntése, de bármelyik csapatról is legyen szó, mindnyájuk azért küzd, hogy végre letaszítsa a kétszeres bajnokot, a Team Dignitast. Meglátjuk, hogy ez sikerül-e bármelyik osztagnak.

A meccsek jövő hét pénteken, március 2-án kezdődnek.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)