Hirdetés

Hiánypótló újdonsággal bővült a Warzone spectator módja

|

Ugyan nem volt égető a hiánya, sokat hozzá tud tenni a mérkőzések követéséhez az új lehetőség.

Hirdetés

Hatalmas sikernek örvend a Call of Duty: Warzone, mely az egyik legsikeresebb battle royale címmé nőtte ki magát az elmúlt hónapokban. A fejlesztők alaposan meg is dolgoznak azért, hogy ennyien válasszák őket, folyamatosan frissítik a játékot, új fegyverek, változó sztori és újdonságok színesítik a Warzone-t.

Ilyen újdonság külső nézetből való követés, mely felvet ugyan problémákat, egyelőre azonban úgy tűnik, hogy maradhat, nem lesz belőle gond.

Hirdetés

A TPS nézettel az a baj, hogy hatalmas előnyt nyújthat, éppen ezért nincs is lehetőségünk a csapattársainkat követni, hiszen sokkal nagyobb területet láthatunk be a hátuk mögül figyelve őket.

You can now spectate someone in third-person view. from r/CODWarzone

Furcsa az új kameranézet feltűnése, hiszen a Raven semmilyen hivatalos formában nem tájékoztatta annak érkezéséről a játékosokat. Ennek ellenére nehéz elképzelni, hogy véletlen lenne, hiszen saját gombot kapott a menüben és csak akkor használható, ha ellenfél játékost követünk. Korábban is volt már példa a TPS nézet feltűnésére, az viszont bug volt, így nem is rendelkezett ezekkel a megkötésekkel.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)