Hirdetés

Amikor Hodor tartotta az ajtót a Dota 2 Majoron

|

Ezekben a percekben is zajlik a Dota 2 Manila Major döntője, amit maga Hodor nyitott meg. Igen, az ajtót is tartotta.

Hirdetés

Szerencsétlen Kristian Nairn valószínűleg élete végéig ajtónyitással fog haknizni. Most éppen a Dota 2 The Manila Major döntőjére engedte be az OG és a Team Liquid csapatát, akik ezekben a percekben is az első helyért küzdenek.

A The Manila Majoron 16 csapat játszott az első helyért, de az elmúlt napok küzdelmei után már csak ketten maradtak talpon. A Team Liquid és az OG nagyon szép játékának köszönhetően most ők párbajoznak az trófeáért és az 1 110 000 dolláros főnyereményért.

Akit érdekel, hogy kié lesz az első helyezés, az még megnézheti az élő adást a DotaMajor Twitch csatornán. A többiek csak nézzék meg szegény Hodort, ahogy tartja az ajtót (a videó a fenti képre kattintva nézhető).

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)