Hirdetés

CS:GO edzésen jártunk a Honvéd Esport Akadémiájában

|

Rendhagyó videóval jelentkezünk, ugyanis ebben a hónapban nem egy népszerű youtuberrel sportoltunk együtt, hanem ellátogattunk a Lenovo Honvéd Esport Akadémiára, ahol megnéztünk egy CS:GO edzést és a játékosok fizikai alapozását sem hagytuk ki.

Hirdetés

Ebben a hónapban kivételesen nem egy Chio Mozdulj Gamer sporteseményről számolunk be nektek, hanem inkább meglestük, hogyan edzenek a magyar e-sportolók a Honvéd Esport Akadémián.

Hirdetés

A helyszínen először Benácsi Szandra, az egyesület sportszervezője mesélt kicsit arról, a Honvédban olyan edzéseken vesznek részt az e-sportolók, amelyek nem csak a játékokra készítik fel őket, hanem akár az iskolapadban vagy később a munkahelyen is hasznos lesz az, hiszen ott is sokat kell majd ücsörögni. A helyes testtartás elsajátítása mellett pedig időközben több sportágat is megismernek, sőt lehet, hogy meg is szeretnek a fiatalok. 

A Honvéd Esport Akadémián edzőként dolgozik Török Balázs "KODIAK" is, akik valószínűleg nem kell bemutatni a hazai CS:GO rajongóknak. Teljesen egyedülálló, hogy a Honvédnál a CS:GO utánpótlás kinevelésével is foglalkoznak, többek között erről is hallhattok pár szót az Akadémián készített videónkban. 

Ti örültök, hogy hazánkban is egyre komolyabban veszik az e-sportot és egyesületi szinten is foglalkoznak már a sportággal? 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)