Hirdetés

Felülmúlhatatlan CS:GO döntővel zárult az Intel Extreme Masters Katowicében

|

Sztárcsapatok búcsúztak, új trónkövetelők törtek elő a semmiből, és olyan parádés meccseket izgulhattunk végig, amilyenekre rég nem volt példa.

Hirdetés

Tegnap délután egy brutális döntővel zárult az IEM 12. szezonja. Katowicében hat napon át nyúzták egymást a világ legjobb CS:GO csapatai (és persze ne feledkezzünk el a Dota 2, PUBG és StarCraft 2 versenyekről sem), melynek végére egy BO5 döntő tette fel a pontot.

Hirdetés

Az SK már a rájátszásba se jutott be, a Boston Majort megnyerő Cloud9 pedig a legjobb 6 között búcsúzott. Dominánsan játszott viszont a Team Liquid, és magára talált a Fnatic is. Olyannyira, hogy flusha és csapata a döntőben találta magát, méghozzá a világ legjobbjának tartott Faze Clan ellen. Ha valaki továbbra is azt gondolja, hogy az e-sporthoz egyáltalán nem kell fizikai és mentális állóképesség, annak egy aprócska adat: a döntő délután 5-kor kezdődött és éjfél után ért véget. A legjobb pillanatokat az alábbi videóban visszanézhetitek, de ha lemaradtatok, érdemes lehet mind az 5 meccset elejétől a végéig megnézni.

Mit szóltok az eredményhez?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)