Hirdetés

Ez a 8 csapat lesz ott az év legfontosabb CS:GO versenyének fináléjában

|

Csütörtökön rajtol az Intel Extreme Masters Katowice Major utolsó szakasza, ahol fantasztikus meccsekre számítunk.

Hirdetés

Tegnap zárult le az IEM Katowice második fordulója, az úgynevezett Legends Stage, ahonnan 8 csapat jutott tovább. Mostantól egyenes kieséses rendszerben zajlik a verseny, a csapatok BO3 összecsapásokkal döntik majd el, ki megy tovább.

Hirdetés

Az egyáltalán nem meglepetés, hogy az elmúlt időszakot domináló, és velük rendszeresen a döntőben találkozó Astralis és Team Liquid ott vannak a legjobb 8-ban, ahová sokan várták azért a megújult MIBR-t, a Na'Vi-t és a Faze Clant is.

A maradék 3 helyre gyakorlatilag bárki beeshetett volna, de azért a legtöbben azt várták, hogy ott lesz legalább egy francia csapat (vagy a G2, vagy a Vitality), ígéretesnek tűnt a C9 (bár az Astralis 16-0-ra lemosta őket a pályáról), de akár a BIG vagy a Complexity is elvihetett volna egy helyet. De nem, a már említett ötös mellé a kicsit döcögős NIP, az ausztrál Renegades, és talán legnagyobb meglepetésre az ENCE eSports került be a legjobb 8-ba.

A sorsolás értelmében megint simán lehet Astralis - Team Liquid döntő, de ehhez azért a Na'Vi-nak és a Faze-nek is lesz egy-két szava. Az első meccs csütörtökön délután 4-kor kezdődik, a döntőt vasárnap este 7-kor játsszák.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)