Hirdetés

Dávid és Góliát harca lesz a ma esti CS:GO döntő

|

Nem sokan vannak a világon, akik egyáltalán reménykedni mertek egy ilyen összecsapásban.

Hirdetés

Aki követi a CS:GO élvonalbeli meccseit, az pontosan tudja, hogy az elmúlt időszakban az Astralis dominálta az egészet, és ez nem volt másként Katowicében sem: a Ninjas in Pyjamas tagjai üdvrivalgásban törtek ki, amikor 0:15-ös állásnál képesek voltak lehozni egy kört a dánok ellen.

Hirdetés

Arra viszont épeszű ember valószínűleg nem mert volna pénzben fogadni, hogy az év legrangosabb CS:GO versenyének fináléjában Device-ék ellenfele nem a Faze Clan, a Team Liquid vagy a Na'Vi lesz. Márpedig utóbbi kettőt ugyanaz a csapat ejtette ki az egyenes kieséses szakaszban: az a finn játékosokból álló ENCE, ahol allut leszámítva gyakorlatilag senkinek nincs LAN tapasztalata, és ahol az egyik legjobb játékos még csak 17 éves.

Hogy összejön-e az elmúlt évek legdurvább meglepetése, vagy az Astralis úthengerként gázol át a feltörekvő csapaton a döntőben, az este 7-kor az ESL CSGO Twitch csatornáján kiderül.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)