Hirdetés

Nézői rekordot döntött az IEM Katowice CS:GO versenye, miután senkit nem engedtek be

|

Ugyan az aréna teljesen üres volt, ez nem tartotta vissza a rajongókat, akik otthon, a monitorok előtt szurkoltak csapataiknak.

Hirdetés

Az IEM Katowice 2020 több szempontból is érdekes volt. A lengyel egészségügyi hatóságok az utolsó pillanatban megvonták a szervezőktől a tömegrendezvények szervezésére szóló engedélyt a COVID-19, azaz az új koronavírus miatt. Emiatt a 11 500 fős Spodek Arena szinte üresen állt, és csak a versenyzők és szervezők voltak jelen a teremben.

Hirdetés

Persze a mérkőzéseket azért lehetett online követni, és sokan így is tettek. A Natus Vincere és a G2 Esports döntő meccsét egy ponton 1 002 132-en nézték, ami egy új rekord az Intel Extreme Masters események történelmében. Ez a szám egyébként bőven felülmúlja a tavalyi Berlin Major rekordját is.

A meccset a Na.Vi nyerte egy 3:0-s gyalázással. Az aréna másik oldalán a StarCraft II mérkőzések is lepörögtek, melyek végén Rogue került ki nyertesen. A Jin Air Green csapat sztárja 4:1-re verte el ellenfelét, Zestet.

Az IEM szervezői megígérték, hogy a héten elkezdik visszatéríteni a jegyárakat, és a Premium Pass tulajdonosoknak a jegykategóriához tartozó ajándékcsomagokat is kipostázzák majd.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)