Hirdetés

Véget ért az IEM Season XII PyeongChang, Scarlett lett a StarCraft II bajnok

|

Lezajlott az IEM Season XII második StarCraft II versenye, ami több szempontból is érdekes volt.

Hirdetés

A dél-koreai Phjongcshangban került megrendezésre az IEM Season XII StarCraft II versenyének döntője, ami egy felsőkategóriás esemény volt, és nem csak a nyereményalap miatt. Mivel az esemény az ugyanott játszódó 2018-as téli olimpiai játékok előtt egy héttel zajlott, ezért az Olimpiai Bizottság teljes támogatását élvezhette.

Hirdetés

A versenyt a kanadai Scarlett nyerte, aki jelenleg a Team Expertet képviseli, és az IEM Season XII - PyeongChanggal sikeresen megszerezte első kiemelt eseményen elért győzelmét. A StarCraft II legsikeresebb női profija így hazavihette az 50 000 dollárt (12 500 000 Ft) jelentő fődíjat.

Aki lemaradt volna a verseny napjairól, az az ESL StarCraft II csatornáján tudja pótolni az összes meccset. Ha mást nem, Sasha mérkőzéseit mindenképpen érdemes végigpörgetni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)