Hirdetés

Így állítottak emléket a Rainbow Six: Siege fejlesztői Kixstarnak

|

A tragikusan fiatalon elhunyt kommentátorról egy plakett emlékezik, aminek története van.

Hirdetés

Tavaly októberben, mindössze 24 éves korában, autóbalesetben elhunyt a Rainbow Six: Siege közösségének egyik legismertebb tagja, a játékosként és kommentátorként is kiváló Michael "Kixstar" Stockley. A Ubisoft különleges módon állított neki emléket a játék Presidential Plane pályáján, ahol egyik legszebb megmozdulását láthattuk.

Kixstar gyönyörűen, nyolc másodperc alatt intézett el egy teljes csapatot a repülő rakterében, megfordítva ezzel egy 1v5-ös állást.

Hirdetés

Emiatt döntöttek úgy a Siege fejlesztői, hogy elhelyeznek ott egy plakettet a logójával. Erről Wei Yue, a játék e-sportért felelős vezetője tett közzé egy képet, de bárki megnézheti maga is személyesen.

Ezzel együtt a legutóbbi frissítéssel szűk körben elkezdődött a Privacy mód (korábban Streamer mód) tesztelése, ami segíthet a népszerű videósoknak megőrizni anonimitásukat. Feltehetően 2022 közepén fogják élesíteni és mindenki számára elérhetővé tenni.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)