Hirdetés

Új zászló alatt folytatja a világ egyik legjobb CS:GO csapata

|

Igazi sztárokkal támasztják fel az egyik legrégebbi Counter-Strike szervezetet.

Hirdetés

Aki már az 1.6-os időkben is követte az e-sportot, annak bizonyára nem ismeretlen az MiBR név. A Made in Brazil-t takaró rövidítés minden idők egyik legsikeresebb Counter-Strike csapatát fémjelezte, akik 10 évvel ezelőtt a játék legnagyobb császárai voltak.

Hirdetés

2012-ben azonban lehúzták a rolót, azóta semmit nem lehetett hallani az egykor szebb napokat is megélt szervezetről, egészen 2016-ig. Akkor még csak pletykaszinten merült fel a visszatérés, 2018 elején azonban hivatalossá vált, hogy a csapatot felvásárolta az Immortals. A szervezetet a LoL rajongóknak valószínűleg nem kell bemutatni, azt viszont valószínűleg kevesen tudják, hogy egy akkora szervezetről van szó, hogy a Memphis Grizzlies NBA csapatban és a Linkin Parkban is részesedésük van.

Persze a márka visszatéréséhez egy csapatra is szükség volt, és hát ki más képviselhetne egy ilyen legendás lobogót, mint az egykor Luminosity, mostanáig pedig SK Gaming néven ismert csapat, akik FalleN irányítása alatt a világ egyik legütősebb CS:GO osztagává nőtték ki magukat. A nemrég Stewie2K-vel bővülő ötös nem teljesített túl jól az utóbbi időben, de ebben nyilván a kommunikációs nehézségek is szerepet játszanak.

Az Immortals vezetősége azt mondta, a srácok minden idők leghosszabb időre szóló Counter-Strike szerződését írták alá, és terveik szerint innen vonulnak majd vissza. Addig persze még van néhány jó évük, és a szervezet hisz abba, hogy sikerül majd egy domináns csapattá kovácsolni a coldzerával, Boltzzal és ferrel kiegészülő társaságot.

Az MiBR július 3-án mutatkozik majd be a kölni ESL One-on, ahol az SK Gaming helyét veszik át.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)