Hirdetés

Az Immortals csapatát kirakták az amerikai LCS-ből, senki nem tudja, mi történt

|

Az amerikai LCS az NBA-hez hasonló franchise rendszerré válik, ahová az egyes csapatok bevásárolhatják magukat. Az Immortals először szinte biztosan része volt az új rendszernek, de tegnap este ez megváltozott.

Hirdetés

Az ESPN e-sport részlege lehozott tegnap este egy cikket, amiből kiderült, hogy az Immortals kikerült az NALCS franchise rendszeréből. Egy Riot Gameshez közeli forrás szerint ennek az az egyik oka, hogy az Immortals vezetősége befektetett az Overwatch League-be és megvette az egyik Los Angeles-i helyét. Ebben a városban van az amerikai LCS stúdiója is.

Hirdetés

Fontos megjegyezni, hogy az Overwatch League kapcsolatot csak egy forrás állította, mely nem tartozik a Riot Games munkatársai közé, csak közel hozzájuk. Hogy mennyire lehet adni a szavára az kérdéses, de mindenképpen érdekes, mivel úgy tűnik, hogy egy nagyon hirtelen döntésről van szó. Eddig minden jel arra mutatott, hogy az amerikai e-sport szervezet minden gond nélkül megkapja az egyik helyet a jövő évben induló franchise-ba.

A sztori annyira hirtelen jött, hogy a szervezet League of Legends játékosai, edzői és munkatársai is csak a hírekből értesültek. Mint kiderült ezen az információn embargó (titoktartási kötelezettség) kellett volna, hogy legyen, így senkinek sem lett volna szabad megtudnia mi történik, csak egy későbbi időpontban kerülhetett volna nyilvánosságra.

Az NALCS a jövő évtől franchise rendszerben üzemel, azaz egyes szervezeteknek bérelt helyük lesz a ligában. Nem eshetnek ki, nem dobhatják ki őket (legalábbis szabályszegés esetén kívül), éppen úgy, ahogy az például az NBA-ben is történik. A Riot Games jelenleg is tárgyal az egyes potenciális résztvevőkkel, az Immortals helyére pedig már be is engedték az Echo Foxot. Mellettük egyelőre a Cloud9, Counter Logic Gaming, Team SoloMid és a Team Liquid helye biztos.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)