Hirdetés

Ingyen loot jár annak, aki nézi a Call of Duty League mérkőzéseit

|

Nincs más dolgunk, mint követni, hogyan alakítanak a profik, ezért cserébe pedig rengeteg menő ajándékot zsebelhetünk be a játékon belül.

Hirdetés

Ma délután 6 órakor kezdődnek a Call of Duty League döntőjének első mérkőzései, melyek nem csak azért tarthatnak számot az CoD játékosok figyelmére, mert a világ legjobbjait figyelhetik akció közben és elleshetnek tőlük egy csomó trükköt és taktikát, hanem azért is, mert mindezért még egy csomó loot is jár. 

Hirdetés

Ha a Call of Duty League honlapján, vagy az Androidon és iOS-es is elérhető CoD kísérő alkalmazáson keresztül figyelitek a mérkőzéseket, akkor az első 10 perc után egyből két jutalom üti a markotokat, ezután pedig félóránként jár valamilyen ajándék. Ezek között vannak tokenek, melyekkel dupla XP-t válthattok ki, spray-k, team emblemek és player cardok is. A regisztrációhoz megtaláltok minden infót a hivatalos honlapon, illetve ez a kis videó is segíthet eligazodni:

A közvetítések nézésével szinteket léptek, és ezek után járnak a különböző lootok. A rendszer azt is figyeli, ha éppen platformot váltotok, tehát ha a gép után mondjuk mobilon követitek tovább a közvetítéseket, az elért haladásotok nem vész el.

A Call of Duty League Championship Weekenden, mely augusztus 29-30-án kerül megrendezésre, még ennél is értékesebb jutalmakhoz juthattok, ugyanis a bajnokság mindkét napján kisorsolnak 1000 szerencsés nézőt, akik szombaton egy Call of Duty League Champs Pack kódot kapnak, a második nap kiválasztottjai pedig egy CDL Knife Blueprinttel lesznek gazdagabbak.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)